Mijn Visie

Je pijn of vermoeidheid kun je zien als de alarmlampjes in je auto. Lichte klachten signaleren (net als de oranje lampjes in je auto) een disbalans in jouw lichaam. Ze verdienen dus jouw aandacht. Wanneer je ze negeert, volgt een rood signaal. Tijd voor acute actie! Helaas worden zowel de oranje als de rode signalen van het lichaam te vaak genegeerd. Om de symptomen te herstellen, moet het lichaam terug in balans worden gebracht.

3 elementen-methode

Ik behandel de oorzaak van jouw klachten. Symptoombestrijding is immers niet de oplossing.
Samen herstellen we de disbalans in jouw lichaam op de volgende 3 niveau’s.

Voeding & beweging

Voeding en beweging is de basis om je fit en energiek te voelen. Op lichamelijk niveau kijk ik naar de klachten die je ervaart en de mogelijkheden om deze met andere voeding te herstellen. Ik maak hierbij gebruik van een bloedtest en een onafhankelijke laboratorium om te kijken wat jouw lichaam nodig heeft.

Emotioneel

Emoties die je meemaakt en niet volledig doorleeft, sla je op in je lichaam. Dit veroorzaakt lichamelijke klachten, zoals pijn en vermoeidheid. Lichaamsgerichte behandelingen helpen je om deze alsnog te verwerken. Zo maak je je lichaam weer vrij en kan jouw energie letterlijk weer gaan stromen.

 Energetisch

Je lichaam bevat 12 energiebanen (meridianen). Blokkades zorgen ervoor dat jouw energie niet meer goed stroomt. Dit leidt tot vermoeidheid en pijnklachten. Met energie-behandelingen, lossen we deze blokkades op, waardoor de balans in jouw lichaam herstelt en vermoeidheid en pijnklachten verdwijnen.

Door te kijken naar wat er werkelijk speelt op deze drie terreinen en daar stappen in te zetten, maak je ruimte in je lichaam. Hierdoor ga je weer lekker in je vel zitten en heb je weer plezier in je lijf en je leven.