BalanceOil

zinzino

BalanceOil van Zinino

De unieke, hoogwaardige visiolie van Zinzino is rijk aan de omega-3-vetzuren EPA en DHA en bevat speciaal geselecteerde extra vergine olijfolie met een hoog gehalte aan polyfenolen.

Dit is een ultieme  superformule van elkaar versterkende essentiële Omega! BalanceOil biedt je de benodigde hoeveelheid omega-3 voor een optimale gezondheid. Het voorziet je van de allerbelangrijkste polyfenolen. BalanceOil wordt moeiteloos door het lichaam opgenomen en zorgt er tevens voor dat de EPA en DHA en de verhouding tussen omega-6 en omega-3 in je lichaam in balans blijven. Daarnaast bevat BalanceOil ook vitamine D#, die meerdere rollen in je lichaam speelt en helpt bij het in stand houden van gezonde botten en tanden. Vitamine D3 ondersteunt ook tevens het immuunsysteem, de hersenen en het zenuwstelsel.

BalanceOil ondersteunen een optimale hersenfunctue (.250 mg EPA & DHA), een normale hartfunctie en stimuleren het imuunsysteem( Vitamine D3)

 

De BalanceOil heeft een unieke combinatie, het is een visolie uit wilde vis en algen en bevat speciaal koudgeperste, extra vergine olie uit Spaance, GGO-vrije picuale olijven.

Uit onderzoek is gebleken dat de ideale verhouding tussen essentiële vetzuren en omgea-6 en omega-3 is 

Verrassend genoeg blijken mensen die al een omega -3 supplument nemen, een gemiddelde vetzuurbalans hebben van 7:1. 

Mensen die helemaal geen omega-3 supplument nemen, zijn uit balans en hebben vaak een verhouding van 15:1.

 

Een BalanceTest doen om te controleren wat de verhouding is in jouw lichaam.

Deze eenvoudige tuit te voeren test meet het omega-3 niveau en de cruciale vetzuurbalans van omega-6 en omega-3 in je bloed. En kun je door mij laten uitvoeren in mijn praktijk. 

Je ontvangt na twee weken de testresultaten en een verslag van je vetzuren profiel. Mocht blijken dat je tot de vrijf procent van de mensen met de juiste omega-3/omega-6 balans behoort. dan ontvang je, jouw geld terug.