HERKEN JE JEZELF IN HET VOLGENDE:

 

  • Je bent druk in je hoofd
  •  Je loopt over
  •  Je voelt je moe
  • Je hebt weinig energie

 

HOE ZOU JE HET VINDEN OM:

  •  Weer energiek te zijn
  •  Weer rust te ervaren in je hoofd en lichaam
  •  Zaken die je bezig houden op te ruimen zonder dat je erover hoeft te praten
  •  Opnieuw ruimte waar te nemen

 

Boek een Access Bars™ behandeling en ervaar zelf wat het doet!

 

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Wat zijn Access Bars?

 

ACCESS BARS™ zijn 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.
Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelooflijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.
Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is?
Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.
Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

 

Boek een Access Bars™ behandeling en ervaar zelf wat het doet!

 

Ervaringen van anderen

Afgelopen zomer zat ik niet goed in mijn vel. Ik baalde van mezelf vanwege het feit dat ik elk issue opblies tot dusdanige proporties dat het “probleem” niet meer te overzien was maar wel door mij opgelost moest worden. Hierdoor piekerde ik de gehele dag en ook nog grote gedeeltes van de nacht.

Dit terwijl ik geen of slechts heel weinig invloed uit kon oefenen om te komen tot een oplossing van het “probleem”, welke wanneer op zijn beloop gelaten geen probleem bleek te zijn of in ieder geval niet mijn probleem.

Door dit gepieker kon ik niet genieten van het leven. Dit terwijl we alle redenen hadden om tevreden en gelukkig te zijn.

Door mijn ervaringen met mindfullness en energetische systeem therapie realiseerde in me heel goed dat ik het probleem bij mezelf moest zoeken en dan met name tussen mijn oren.

Tijdens een open praktijk dag werd ik in contact gebracht met Access Bars. Miranda legde me uit dat informatie welke we niet meer nodig hebben opgeslagen wordt in prullenbakken (net als bij een PC) in onze hersenen. Deze prullenbakken moeten wel op tijd leeggemaakt worden. Met deze informatie realiseerde ik me dat de prullenbakken bij mij overvol waren en dat alles wat binnen kwam de spreekwoordelijke druppel was.

Al na de eerste Access Bars sessie voelde ik dat de prullenbakken leger geraakt waren. Ook werd me uitgelegd hoe deze leeg te houden. Dit moest in het begin geforceerd maar gaande weg de tijd ging dat steeds makkelijker.

Ik heb nu zes sessies gehad en ik heb het idee dat de prullenbakken leeg zijn. Ik ben veel milder voor mezelf geworden en ook voor de mensen in mijn omgeving. Verder kan ik me veel meer concentreren op/ meer genieten van de activiteiten waarmee ik me bezig houdt zowel zakelijk als privé. Ook ben ik veel minder gespannen en slaap ik veel beter.

Missie geslaagd…………………………………………………………nu volhouden

Gerard