Ervaringen van anderen

Afgelopen zomer zat ik niet goed in mijn vel. Ik baalde van mezelf vanwege het feit dat ik elk issue opblies tot dusdanige proporties dat het “probleem” niet meer te overzien was maar wel door mij opgelost moest worden. Hierdoor piekerde ik de gehele dag en ook nog grote gedeeltes van de nacht.

Dit terwijl ik geen of slechts heel weinig invloed uit kon oefenen om te komen tot een oplossing van het “probleem”, welke wanneer op zijn beloop gelaten geen probleem bleek te zijn of in ieder geval niet mijn probleem.

Door dit gepieker kon ik niet genieten van het leven. Dit terwijl we alle redenen hadden om tevreden en gelukkig te zijn.

Door mijn ervaringen met mindfullness en energetische systeem therapie realiseerde in me heel goed dat ik het probleem bij mezelf moest zoeken en dan met name tussen mijn oren.

Tijdens een open praktijk dag werd ik in contact gebracht met Access Bars. Miranda legde me uit dat informatie welke we niet meer nodig hebben opgeslagen wordt in prullenbakken (net als bij een PC) in onze hersenen. Deze prullenbakken moeten wel op tijd leeggemaakt worden. Met deze informatie realiseerde ik me dat de prullenbakken bij mij overvol waren en dat alles wat binnen kwam de spreekwoordelijke druppel was.

Al na de eerste Access Bars sessie voelde ik dat de prullenbakken leger geraakt waren. Ook werd me uitgelegd hoe deze leeg te houden. Dit moest in het begin geforceerd maar gaande weg de tijd ging dat steeds makkelijker.

Ik heb nu zes sessies gehad en ik heb het idee dat de prullenbakken leeg zijn. Ik ben veel milder voor mezelf geworden en ook voor de mensen in mijn omgeving. Verder kan ik me veel meer concentreren op/ meer genieten van de activiteiten waarmee ik me bezig houdt zowel zakelijk als privé. Ook ben ik veel minder gespannen en slaap ik veel beter.

Missie geslaagd…………………………………………………………nu volhouden

Gerard

Ik heb al twintig jaar de ziekte van Crohn. Daardoor nemen mijn darmen niet genoeg voedingsstoffen op en ben ik al die tijd al te licht. Wat ik ook deed, het lukte maar niet om aan te komen. Ik woog al sinds mijn laatste zwangerschap, zo’n vijf jaar geleden, 49 kilo en at alles wat ik wilde, vaak ook vet en vol koolhydraten. Sinds Miranda’s begeleiding , zo’n twee maanden geleden, ben ik ook veel gezonder gaan eten: vooral plantaardig met weinig koolhydraten en vet. Maar ik kom aan! Voor het eerst in twintig jaar ben ik boven de 50-grens gekomen, en weeg ik nu 51 kilo schoon aan de haak. Het lijkt erop dat mijn cellen zich aan het herstellen zijn en daardoor voeding beter kunnen opnemen. Ik ben daar heel dankbaar voor. Ook merk ik kleine dingen, zoals het feit dat mijn haar heel mooi glanst. Daarnaast heb ik het gevoel dat ik een flinke basis-weerstand heb sinds ik de supplementen neem. Al met al ben ik heel blij dat ik ben begonnen en ben ik heel benieuwd naar mijn tweede bloedtest!

Elda

Iedereen zei altijd tegen me dat psoriasis niet te genezen is. Ikzelf was ervan overtuigd dat dit wel kon, alleen wist ik nog niet hoe. Tot ik van Miranda de tip kreeg om Balance oil i.c.m. een vezelmix te gaan gebruiken. Het is me duidelijk geworden waarom ik niet genas. De cellen namen nauwelijks voedingsstoffen op en de afvalstoffen konden er niet uit. De celmembraan was namelijk te hard. Balance oil bracht hier verandering in.

Gezondheid begint met de darmen, vandaar ook goede combinatie met een vezelmix.

Ruim een half jaar later ben ik nu en ¾ van de psoriasis is verdwenen. Helemaal enthousiast geworden dus! Dankjewel Miranda!

YA

Pak de rest van je leven maar paracetamol zei de dokter tegen me toen ik nauwelijks nog kon lopen van de rugpijn. Gelukkig kreeg ik de raad van Miranda om eens te beginnen met Balance oil. Na een week of 3 was de ergste pijn over en kon ik weer normaal lopen. Tsja, als je tegen de 90 bent loop je nog niet meteen te huppelen en te springen, maar ik ben op goede weg! Ook de vezelmix zorgt voor een betere gezondheid in de darmen en dus ook in de rest van het lichaam. Yes, het gaat steeds beter met me.

Miranda, dankjewel voor je hulp!

CT