Wat is een Energetische Facelift?

 

Door stress, ouderdom, oordelen die we over onszelf hebben vermindert het elastisch vermogen van de huid.Alle  moleculen en cellen van de huid houden deze inprentingen en ervaringen vast.

De energetische facelift is een behandeling die valt onder de energetische lichaamsprocessen van Access Consciousness. 

Wanneer iemand veel meegemaakt heeft in het leven is dat als eerste duidelijk te zien in het gezicht. Het stralen is weg, rimpels zijn te zien en vaak is er een verzakking van de huid.

De Energetische Facelift behandelt de weefsels van de decolete, de hals en het gezicht.

Tegelijkertijd worden jouw overtuigingen op het ouder worden, en de oordelen die jij hebt over jouw uiterlijk aangepakt. 

Tijdens een behandeling worden het docolete, de hals en het gezicht aangeraakt en er worden verschillende energetische processen aangezet.

 

Waar draagt een energetische facelift aan bij?

  • Het is een zeer ontspannende behandeling voor het hele lichaam en ook voor de geest en zorgt mede daardoor voor een jongere, frissere uitstraling.
  • Ook zal je je energieker voelen na de behandeling!
  • Deze facelift werkt niet alleen op het uiterlijk, innerlijk zal je je ook bewust worden van veranderingen. Zoals meer rust, energie en helderheid van geest. Je zal meer dankbaarheid voor jouw lichaam ervaren en onzekerheden zullen minder worden of helemaal verdwijnen.
  • Ook blijft het lichamelijk effect niet bij een verjongd gezicht, het gehele lichaam zal ontspannen en energiek aanvoelen.
  • Vanuit Access Consciousness zegt men dat de resultaten blijvend zijn na 20 Energetische Facelift behandelingen. Wie wil dat nou niet?
  • Wil jij jouw lichaam en geest verjongen zonder chemicaliën en operaties? Dan is dit zeker iets voor jou!

De Energetische Facelift is een zeer ontspannende behandeling voor het hele lichaam